Відгук Geely FC 2008 1.8 механічна

 Роман
Роман
Украина
Тернополь

01.06.2010
Geely FC
Geely FC

Рік, пробіг: 2008, 27.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8
Компл.: Impress
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Машина має переваги перед Російським автопромом, але не перед іншими виробниками авто.З того що пишеться в рекламних проспектах, а особливо розповідають менеджери у автосалонах потрібно вірити на 30%. З 100тис. або 3 років гарантії коли уважно перечитаєте сервісну книжку дізнаєтесь, що майже вся гарантія закінчилась(як у мене ) через 1 рік або 20 тис.пробігу. Платити АІСу по 1000 грн. за звичайне планове ТО, ще два роки , як для себе не рахую доцільним. Дрібні поломкі і т.інше я думаю майже у всіх власників однакові.Вражає що періодами частина машини живе своїм життям, - при постановці на охорону може не закриватись одна з дверей, потім все робить нормально, - на вмикачу двірників регулятор періоду то працює то не працює, -при вмиканні задньої передачі завісає по дкілька днів парктронік і т.д. Часи згоріли після 8 тис.пробігу з неймовірними боями єдине що поміняв по гарантії. Окрема історія це - ручка бардачка у кого не питав з власників ФС поломана у всіх, але де б Ви її не шукали політика компанії така, що Ви зможете купити цілий бардачок за 260грн. якого хватить на три відкривання(технологічний недолік виробника).

Плюси автомобіля:
Для пасажирів комфортний салон,

Мінуси автомобіля:
Не зрозуміло, як буде проводитись ремонт вузлів і агреатів? Наприклад - у стартері поміняють втулки, чи бонально вимусять купувати новий? Рушити як на звичайній іномарці не вдасться буде провал, мотор значно відрізняється від короловського, провал пропадає після 1500 об/хв. 1.Відсутні декомпресори 2. Різні діаграми настройок моторів(на форумах приведені).

Порада покупцеві: Ціна 97 тис.грн. за авто може не виправдати Ваших сподівань, при купівлі порадьтесь з декількома власниками.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely FC 2008

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
ДИМА  

Роман, не хочу тебе расстраивать, но у меня целая ручка бардачка. Машине почти 2 года.

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

Роман, смотря как открывать его!!

ВІДПОВІСТИ  
Роня  

Так і незнаю шо мені рабить чи сміяться чи плакать!!!!!)))))) не той має хто купує, а той має хто шанує!!!!!!!! нормальні машини за ті гроші, що за низ просять!!

ВІДПОВІСТИ  
FC  

Роня ты купи у увидиш сколоко денег потратиш на кучу всяких мелких и не очень ремонтов, тогда поймёш сколько ты переплатиш купив ее " за нормальні гроші".

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

Машина потрібна для того щоб їздити кожного дня і без проблем!!! А не шанувати і в ж..пу її цілувати

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely FC

Никита
Украина, Киев
11.12.2008

Пару месяцев назад купил Geely FC. Езжу из пригорода в Киев каждый день на работу. 70 км в одну сторону. Другими словами, была возможность оценить машину, как на трассе, так и в дебрях городских дорог читати відгук

вася
Украина, Киев
21.12.2008

автомобиль хороший, только сервис в АИС очень плохой за две недели не могли решить проблему с ABS, а так комфортный автомобиль снадежным мотором и жесткой подвеской что хорошо для наих дорог читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely FC

Geely FC 2013 Geely FC 1500$ 2013