Відгук Geely Emgrand 7 (EC7) 2014 1.5 бензин механічна

Ярослав
Ярослав

Украина
Ивано-Франковск

24.05.2014
Geely Emgrand 7 (EC7)
Geely Emgrand 7 (EC7)

Рік, пробіг: 2014, 5.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: Comfort
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

3 місяці назад купив Емгранда за ціною 109 900 грн. Дуже хотів седан (через ефектний зад), але дружина переконала, що хетчбек більше молодіжний. Колір вибрали коричново-бордовий - дуже "бомбезно" дивиться на сонці коли машина чиста. Після того як купив, поїздив, я їй дуже вдячний дружині що настояла на хетчбеку. Крім зовнішнього вигляду, в хетчбека практичніший багажник і комлектація набагато краща ніж в аналогічному седані. Я з одним знайомим оформляли в МРЕВ машини, у нього був седан в такій самій комплектації (1.5 comfort). Коли чекали на документи, стояли на вулиці і порівнювали наші авто. Моя на 1000 грн була дорожча, але в його седані нема люка, електропривода сидіння водія, 2 подушки безпеки (в мене10), в мене кращі крісла (з краще вираженою боковою підтримкою), колеса на 16 замість 15, парктронік...? Після побаченого, знайомий сказав краще б я йому свою машину не показував.

З самого початку був вражений дуже великою витратою пального, близьки 15-18 літрів. З часом розхід зменшувався. А після ТО-0 на 4 тис. км. щось з машиною трапилось і вона стала набагато жвавішою і розхід зараз складає від 6 до 9 літрів. Можливо тому, що після обкатки я обробив мотор і коробку ХАДО (це не реклама). В авто хороша пічка і кондиціонер, двигун швидко прогрівається. Машина відносно проста, - в ходові все міняється окремо, в моторі ланц ГРМ. Підвіска досить комфортна, шумоізоляція хороша. Чорний, досить якісний салон з мяким торпедо. Машина реально виглядає на більше грошей ніж за неї просять. Машина на якій не виникає відчуття що ти переплатив. До Емгранда в мене був Ніссан Ноут, і можу сказати, що як це не дивно але Емгранд кращий. На мою думку співвідношення, ціна-якість-комлектація в емгранді на даний час поза конкуренцією. А хто боїться "китайців"?... колись так боялися Деу Ланоса. Всім удачі.

Плюси автомобіля:
Співвідношення, ціна-якість-комлектація .
Солідний вигляд.
Кліренс.
5 років гарантії.
Комфорт.
Не цікава угонщикам.
4 зірки Euro NCAP

Мінуси автомобіля:
Можливо, буде не комфортно сидіти високим водіям.
Китайський бренд.

Порада покупцеві: Кращої нової машини за такі гроші не знайдете.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely Emgrand 7 (EC7-RV) 2014

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Андрей L  

Поздравляю с покупкой, Ярослав, но не совсем понятно, как можно пересесть с японского автомобиля на китайский, чем конкретно Ноут хуже Эмганда (если не брать во внимание размеры)???

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

В Емгранді салон ширший і якісніший, ходова комфортніша ,краща шумоізоляція, не говорячи про комплектацію. Краща пічка і кліма. А саме головне,- не виникає відчуття що ти переплатив за нову машину,на відміну від іменитих конкурентів.

+1ВІДПОВІСТИ  
cezar88  

Полностью согласен с отзывом. Правда на все 100%. В Ноуте(почитай отзывы) ходовая летит к 15000км.Прибамбассами которые стоят в Geely Emgrand 7 - там даже не пахнет в самой крутой Английской(не у нас),а повторюсь Английской комплектации.Ярослава поздровляю с покупкой!!! Сам взял Geely MK-Cross на початок березня. В салоне сидел в эмгранде.Авто супер.Но для супруги-великоват.Себе бы взял не задумываясь. Зема, як там с проступающими ржавыми пятнами шо писали некоторые.Есть чи исправили???

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Поки що нема ніякої ржавчини,надіюсь що в найближчі 5-7 років її не буде. Якщо колись і зявиться корозія , то з таким кольором кузова вона буде менш замітна.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
kudinoffdd  

Эмма и в Африке Эмма

ВІДПОВІСТИ  
kudinoffdd  

1.8 акп бомба

-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Я згідний, правда в багатьох відомих іномарках АКП не дуже надійні, а як тоді у "китайців"..........? Поживем побачим.

+1ВІДПОВІСТИ  
git  

Здравствуйте ! А где Вы 10ть подушек безопасности увидели? .....там их 8 если не ошибся.Про ржавчину ничего не проступает(у меня по крайней мере 1.5 года 18 тыков. Ржавеет если краску обдерете или вмятина (есть опыт) выход один сразу ремонтировать! Если есть средства то советую в хорошую броне пленку одеть . На счет расхода Вы наверно переборщили у меня при обкатке 1.8 столько не кушал 12-15 было но 18? А опустился он не из за хадо , а сам по себе ,у меня сейчас больше 10ти не поднимается (в среднем конечно) .Единственный минус Вашего 1.5 конкретного авто это 1.5 мотор ехать будет хуже а бензин кушать почти так же ! Уш извините за прямоту . Совет будущим покупателям не экономьте на моторе ! Я это пишу не как домысел ,а как факт ! Общяюсь с владельцем 1.5 и он жалеет что не поднакопил средств. А так конечно машина интересная .Автору удачной эксплуатации !

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Якщо порахувати написи "Airbag", вийде 10 подушок (2 з переду,по 3 з боків, по одній в передніх сидіннях).Правда, якщо рахувати 3 бокові за одну шторку , тоді справді 6 под.безпеки. На рахунок двигуна 1.5, я зробив вибір на користь кращої комплектації. На мою думку, додаткові бокові подушки безпеки,"шкіряний" салон,комфортніші передні сидіння (+водійське з електроприводом),ел.люк, колеса 16 ,вартують більше потужнішого двигуна,тим-паче з урахуванням наших штрафів і "автомагістралей" . Ну і чисто субєктивно, двигун 1.5 мабуть надійніший, тому що новіший. Правда в кожного свої пріорітети. На днях їздив в Молдавію,і можу сказати що швидкість 100-120 машина спокійно тримає і не напрягає, в дорозі відпочиваєш. А потужності як грошей завжди не вистачає."Хто швидко їздить,того потім повільно несуть"

+3-1ВІДПОВІСТИ  
git  

Я з Вами в усьому згоден, машина комфортна в міру потужна ,комплектація на висоті ,В мене також комфорт з усіма приємними "плюшками" ,але колі я рахував нарахував 8 подушок ....4 фронтальні і чотири бокові Вам ( та всім іншим ) бажаю ніколи не перевіряти їх кількість ....до речі є така функція як дотяжка вікон ,може Ви вже знаєте ,але напишу бо є людина яка 30 тисяч наїздила і не знала ......коли закриваєш авто то кнопку на брилоку не відпускаєш і вікна самі закриваються ,але на жаль люк сам не хоче ,хоча в механізм, вперед назад ,повністю автоматичний! Вам удачі на дорогах)

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
kudinoffdd  

согласен двигло только 1.8 иначе-єто овощь

ВІДПОВІСТИ  
git  

Овощ не овощ , а платить за бензин одинаково и поучать меньше отдачи лично мне было бы не приятно. Для кого то и БМВ 2.0 овощ

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Цікавить таке питання. В моєму авто стоять колеса 215/55 Р16.Чи можна на зиму поставити колеса 205/60 ?

ВІДПОВІСТИ  
git  

Да . Такие как на седане. Машина немного мягче станет но более валкой будет. Я на зиму оставил тот же размер, купил не очень дорогую резину и хорошо провел зиму

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Цікавить таке питання. В моєму авто стоять колеса 215/55 Р16.Чи можна на зиму поставити колеса 205/60 ?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely Emgrand 7 (EC7)

сергей
Украина, Днепр
04.05.2014

Машину выбирал долго. Хотелось седан, плюс минус порядочную комплектацию и конечно же АКПП, так как эксплуатировать будет восновном жена. В связи с прыжком доллара моя комплектация на сегодня 4.05.14 читати відгук

Максим
Украина, Житомир
06.04.2015

Добрый день. Хотел бы поделится своим отзывом об автомобиле. Сначала маленькая предыстория. Со своей гражданской женой авто хотели купить давно, еще с 2012 года, но не было денег. Все присматривались. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely Emgrand 7 (EC7)