Відгук Daewoo Lanos 2008 1.5 бензин механічна

Сергей
Сергей
Украина
Белая Церковь

17.10.2012
Daewoo Lanos
Daewoo Lanos

Рік, пробіг: 2008, 67.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Кузов: седан, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купив автомобіль ланос 1.5 в березні 2008 року в автосалоні м.Чернігів. Пробіг на цей час 67000 км. Кондиціонера не має. Витрати палива на трасі – 6л, по місту 10-11л., зимою 12-13л. (місто). Бензин заливаю і 92 і 95 різниці не має їде однаково, кажуть, що взагалі краще заливати 92. Зразу ж після придбання збільшив кліренс (продаються вставки під пружини ззаду та на амортизатори спереду), встановив защиту дв, молд, ковр. чехл ітд.

До 40000 км. автомобіль швидкість (оберти) набирав швидше ніж зараз – думаю, що потрібно чистити інжектор. Два рази міняв глушит і раз резонатор – прогоріли. На даний час необхідно міняти задні стойки – не працюють взагалі, резину – стоїть ще заводська розссава.. Постійно скрипить спинка заднього сидіння, тому – їжджу з не зафіксованим заднім сидінням. Міняю кожні 8-10 тис км. масло і фільтра, на 60 тис.- ремінь і ролик ГРМ. Два рази міняв габаритні лампочки і раз клеми на акумулятор. На 67000 недавно перший раз поміняв заводські свічки, провода та почистив інжектор. Як результат двигун став набирати оберти набагато швидше на всіх передачах – рекомендую. Все, за 5 років більше нічого не робив і не потрібно робити, крім вище вказаного.

Максимальна швидкість по трасі Київ-Одеса – 160 км/год, більше не їде, хоча запас педалі газу ще є. Не вірте тим хто їздить на цих автомобілях 200 км/час. При швидкості 160 машину практично не можна вдержати на трасі – це її максимально допустима швидкість. Підвіска м’яка. Інтер’єр і екстер’єр скажу чесно недуже, зараз трохи надоїв. Брав автомобіль в основному із-за надійності. Автомобіль набагато краще ВАЗ – всі моделі, сенс, китай, форза, а по надійності, судячи по відгукам, навіть від поло, ріо і акцент, оскільки всі ці автомобілі збираються в Росії., тому наступний автомобіль я думаю, що потрібно брати за суму від 150 тис грн. (наприклад рено флюенс або сітроен берлінго).

І ще я чув, що зараз автомобілі заз ланос 2011-12 роки мають деякі проблеми , ніж ті які збирались до 2008 року тому вирішувати в виборі автомобіля Вам особисто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Lanos 2008

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
vya4ek  

Для того чтобы не скрипела спинка заднего дивана на "скобы" накручивают приличный кусок изоленты и о скрипе забывают

ВІДПОВІСТИ  
vya4ek  

А по поводу следующего автомобиля, если смотреть на фарнцузов, то цены на обслуживание вас "приятно удивят" в сравнении с ланосом

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Таких надежных Ланосов, как у вас, уже не выпускают

ВІДПОВІСТИ  
Ozzi  

Уже писал в коментах к другому ланосу: у меня тоже был, поляк. Продал на 92000. За время эксплуатации менял глушак 2 раза и все, только расходники и ГРМ ремень. Лучшая повседневная машина в классе: по работе - без проблем, делал ремонт, почти весь материал (что влез) из Эпицентра перевез, по командировкам объехал пол-Украины (нехватка кондера огромный минус)..... Сейчас от тех ланосов только название. ИМХО лучше взять покатанного но не убитого поляка, чем нового васадзе.....

+1ВІДПОВІСТИ  
R_o_m_a_n  

Автору - респект!!! Відгук 100% достовірний! В самого той же ланос 2008 р.в. - дуже схожа історія

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Я разгонял до 170 и можно было больше, а кидает и не управляемость-самовольное увеличение клиренса авто

ВІДПОВІСТИ  
panchuk3  

может быть

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Говорю сразу - я не гонщик. Ланос 1.5. На трассе Москва-Симферополь разгонял машину 190,запас еще был,но не позволила резина 175/65 R14, следующую буду брать 185/60. Ехал полностью загруженный - 170 едет легко, дальше разгоняется, но мотор работает натужно, насиловать не стал. Скоростной режим на трассе всегда держу 100-110 - безопасно и экономно, последнее время 60-80 - сплошные ямы. Расход по городу 8-9. Раньше был 10-11. Уменьшился после определенных доработок по двигателю, кстати при этом заметно улучшилась динамика.

ВІДПОВІСТИ  
Range  

А какие доработки? Если не секрет!

+2ВІДПОВІСТИ  
романеос  

Какие доработки? если не секрет

ВІДПОВІСТИ  
романеос  

Та же история 160 км\ч разгоняется,а дальше не хочет ,хотя запас педали есть. Поэтому верится с трудом кто едет 170 загруженный да еще и легко.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Lanos

Виталий
Украина, Николаев
21.04.2008

Купил месяц назад авто в Николаеве. Основные проблемы это то, что течет с головки тосол и большой расход топлива. Незнаю как дальше, может после обкатки расход бензина уменьшиться и поеду в сервис под читати відгук

Дмитрий
Украина, Киев
11.08.2008

очень неплохая машина, в ней сочитаются цена качество! Коробка и двигатель значительно тише чем в Сенсе, для того что бы понять стоит проехать на сенсе и на ланосе 1.4. Существенные минусы отмеченые в читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo Lanos

Daewoo Lanos 2008 Daewoo Lanos 3200$ 2008