Відгук Daewoo Lanos 2002 1.5 бензин механічна

Сергей
Сергей

Украина
Житомир

10.12.2012
Daewoo Lanos
Daewoo Lanos

Рік, пробіг: 2002, 180.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: База
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

В мене ще кореєць. Маю дане авто, яке було придбане "з рук" при пробігу 150000 км. Всі мої друзі також мають ланоси різної ступені свіжості. Від нового, купленого з салону в 2009 році, ну і мій, можна сказати-ветеран. Сам займаюсь фарбуванням машин, багато проходить через мої руки, доводиться розбирати/збирати. І при цьому процесі дуже видно, як продумана конструкція, і чи продумана вона взагалі. Так от. По конструкції ланос-саме продумане і надійне авто серед бюджетних в своїй ціновій категорії. Про вітчизняні, або зібрані в росії тазіки, я взагалі мовчу. Вважаю, що для машини, що була вперше показана в 1996 році зовнішній вигляд і салон-супер. Так, порівняно із новими автомобілями, салон не вражає ні м.якістю пластику, ні термальним склом. Але ж, товаріщі, і коштує ланос набагато дешевше за скажімо, хюндай ацент. На жаль нові ланоси по кузову зовсім негодящі (та по відгукам бачу, що не тільки по кузову). Тому їх важко рекомендувати до придбаннгя за 80 тис. грн. і більше. Ще хочу зауважити, що краще мати ланос класно обслужений (гарна гума, гарні технічні рідини, щітки двірників, запчастини від кращих виробників і.т.д.) і постійно із повним баком, ніж мати авто класом вище і економити на всьому.

Ну годі лірики, тепер конкретно про своє авто.

При покупці виявив постукування в передку. Поїхав на СТО вердикт - рейка. Міняю на нову (750 грн зщ роботою). Стукає. Ремонтую ходову передок (десь в районі 2500 грн з новими амортами КЯБ). Стукає. Та іті його мать. В процесі подальшого огляду він проводився вже всіма спеціалістами СТО взборі))), виявилося, що стукав бачок омивавача скла. Прикріпили, перестало))) Хочу сказати, що передок я і так хтів перебрати, бо не був впевнений у ньому, адже, як я і казав, машина бралась не нова.

Розхід від 5.8 в економ режимі по трасі (100-110) до 10 в місті в теплу пору в умовах заторів. І близько 12 взимку. Заливаю лише 92 . Лив 95 ВОГ і В-Павер шелл. Різниці в розході і динаміці не відчув. Шумоізоляція паршива. Її, по суті, взагалі немає. Робив додатково. Особливу увагу потрібно приділити колісним аркам і дверям. Двигун і електроніка нарікань не визивають. КПП-також. Тільки мастило залив в коробку-синтетику. В двигуні ХАДО. Керується і їде автомобіль добре, знову ж таки у порівнанні із ВАЗами і різними старими (20 і більше років) іномарками Б і С класів.
В минулорічні морози при -32 заводився без проблем.

Сам автомобіль краще підняти, бо просвіт для наших доріг малуватий.

Плюси автомобіля:
Надійність. Дешевизна обслуговування. Нормальна керованість і плавність ходу. Міцний кузов і лакофарбове покриття. Невибагливість до умов експлуатації. Прохідність "піднятого" автомобіля. Салон легко тримати в чистоті.

Мінуси автомобіля:
Застарілий дизайн екс та інтерєру.
Шумоізоляція. Ручка перемикання повітряних потоків в салоні потребує "ніжного" поводження. Мало місця для ніг задніх пассажирів. Ціна (нового) - не відповідає якості.
Огляд назад обмежений через широкі задні стійки.

Порада покупцеві: Вважаю, що краще купити старішого ланоса дешевше, обслужити його самостійно на зекономленні кошти і насолоджуватись. Кращий за будь-які ВАЗи у всьому.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Daewoo Lanos 2002

Гость  

Она же у тебя с нуля началы сыпаться это неудевительно. Норм ситуация для ланосов.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Daewoo Lanos

Ирина
Украина, Киев
22.11.2007

5 лет проездили без проблем. Бегает отлично. На трассе идет 170 легко. В городе очень юркий благодаря небольшому размеру и легкости управления.Поломок за время эксплуатации почти не было - автомобиль читати відгук

Серёга
Украина, Киев
25.11.2007

Езжу на Ланосах пару лет.Ни одна тачка не подвела ниразу.Для людей с средним заработком лучшего варианта просто нет. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Daewoo Lanos

Daewoo Lanos 2008 Daewoo Lanos 3200$ 2008