Відгук Citroen C-Elysee 2015 1.2 бензин автоматична

Володимир
Володимир

Украина
Киев

04.10.2016
Citroen C-Elysee
Citroen C-Elysee

Рік, пробіг: 2015, 20.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.2 бензин
Компл.: Tendance
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Коли підбирав авто, шукав недороге, надійне і досить безпечне. Сподобався C-Elysse, взяв середнью комплектацію Tendance: двигун 1.2, робот, 4 подушки безпеки. Із конкурентів Рено Логан - гарний варіант, але не подобався зовнішній вигляд, Fial Linea - там не було робота, а як брати механіку, то можна було і його - він був трохи дешевший, Hunday Accent - дорожчі.

Перше, що привертає увагу - це гарний зовнішній вигляд, просторий салон і великий багажник. Двигуна 1.2 в місті хватає з головою, все рівно ідеш з середньою швидкістю 20 км/год (по Києву). На трасі він приємно звивував: при повнісю завантаженому салоні (5 дорослин + дитина) і багажнику впевнено іде 110-120 і може іще більше, просто більше не розганявся. При більших швидкостях відчувається парусність, видно, що автомобіль не планувався для великих швидкостей.

Трохи про варіатор: в цілому їм задоволений, перед вибором трохи тестував його на тест-драйві (правда на Пежо, там такі самі ставлять, Сітроена з варіатором не було). Так, він бюджетний і трохи "тупить" при прискоренні, але це незначна плата за те, що звільняється ціла нога і рука, особливо коли рухаєшся по місту.

Плюси автомобіля:
- бюджетний - як для якості і комплектації;
- безпека - 4 подушки;
- просторий салон;
- великий багажник;
- гарний зовнішній вигляд;
- економічний, надійний двигун;
- зручне кермо;
- Сітроенів не так багато, їх рідко викрадають :)
- гарна європейська збірка - збирають на заводі в Іспанії. Коли вибирав авто, дивився ще Fial Linea, які збирають в Турції. І навіть для мене, не спеціаліста, було видно, що і моторний відсік, і салон, і багажник в Сітроєні зібрані явно якісніше.

Мінуси автомобіля:
- є незначне поскрипування пластику в салоні - лунає десь з місця переднього пасажира. Воно не дратує (так, як кіт мурчить), не відволікає і буває не завжди - лише коли авто входить в "певний резонанс"; раніше взагалі не помічав, потім почитав відгуки, прислухався - так, таки іноді є;
- один раз заклинили задні праві двері - відкривалися лише зсередини. Зробили по гарантії. Чув, що є у Сітроєна проблема з дверима. Після цього більше не хвилювали;
- коли потрібно швидко набрати швидкість (наприклад при обгоні) потрібно переключати варіатор в ручний режим.

Порада покупцеві: Гарний сімейний автомобіль для сім'ї з 3-4 чоловік. Cітроєни надійні, компанія відома і перевірена, свій ресурс пройдуть.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Citroen C-Elysee 2015

Vladimir-81  

У этой модели есть прекраснейший 1.6 HDi, но там нет автомата...

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Стрелок  

Автор, не путайте робот с вариатором. У Вас стоит роботизированная механика - по сути механика, где вместо сцепления автоматика. А вариатор - бесступенчатая трансмиссия (или с условными ступенями). Просто в описании указано, что у Вас и робот, и вариатор.

+6ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

Стрелок, Оно так,механика,с тех. стороны,но переключается автоматически,поэтому ближе к автомату всё-таки.Но никак не вариатор.

-1ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Безпечне авто таких розмірів не може бути з такою вагою )))))

+2-4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Citroen C-Elysee

Александр Махорин
Украина, Харьков
30.05.2014

После 1000 км решил написать пару строк. Это моя первая машина в жизни и особых требований при покупке не было - хотелось машину на ступень выше Ланоса и китайцев, при этом все же бюджетную (взял за 1 читати відгук

Миша
Израиль, Бээр-Шева
30.06.2016

Живу в Израиле. Тут интересная модификация - 82 л.с., а не 72 как везде. Тоже 3 цилиндра. Робот. 1.2 объем. Есть система старт стоп. Есть заводской 7' экран с DVD и GPS. И камера заднего вида и датчик читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Citroen