Відгук Chevrolet Nubira 2004 1.8 механічна

Василь
Василь
Украина
Чернигов

05.06.2010
Chevrolet Nubira
Chevrolet Nubira

Рік, пробіг: 2004, 70.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.8
Компл.: SX
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Досить гарна машина у своєму класі. Середня по розміру, комфорту, по паливу, ціні. У відношенні ціна/якість вона варта своїх грошей. Крім одного переламаного проводка і прогорівшого на шостому році глушника, за 6 років нічого не ламалося (правда ще міняв 3 лампи і те що по ТО). Тому можу сказати, що машина надійна (але у мене корейської зборки, за українські не знаю). Через низьку гуму і вибоїни колісні диски приходилось рівняти, а на ходову наші дороги поки ніяк не повпливали. Машина збита, підтягнута, слухняна. Нормальне авто як для міста, так і для траси.

Плюси автомобіля:
Ніде, крім вихлопної і колісних дисків , нема іржі. Міцні бампера, міцні до гравію фари, лобове скло і покраска.

Мінуси автомобіля:
Касетна? магнітола (слабо що рідна касетна, а радіо і динаміки нормальні). Може трохи жорсткувата для поганих доріг підвіска з низькуватим профілем гуми, але на трасі це добре. Якщо оцінювати, то слабувата підтримка у сидінь, але у дорозі на практиці це не помічається. Важко міняти лампи у фарах (але це, якщо фари не знімати). Важкий доступ щоб замінити фільтр кондиціонера, але як зняти бардачок, то усе далі просто. Серйозних мінусів нема.

Порада покупцеві: Якщо розраховуєте на таку ціну, скільки коштує це авто, то я його раджу. Тільки звертайте увагу чи не іржавіє кузов у місцях сколів фарби, бо я бачив, що на свіжіших по викуску машинах таке можливе, може тепер оцинковка не така, чи її нема. А взагалі треба посидіти, проїхатись і порівнювати з іншими і ціною.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Chevrolet Nubira 2004

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Chevrolet Nubira

Ярослав
Украина, Донецк
01.11.2007

Машина в принципе меня всем устраивает - особенного относительно своей ценовой категории. Единственное, что удручает, так это то, что при постоянной эксплуатации все-таки приходиться заезжать на СТО н читати відгук

Иван
Украина, Киев
01.09.2008

Автомобиль с прекрасным соотношением цена/качество, достаточно просторный салон и не маленький багажник, за 4 года никаких проблем в эксплуатации, правда обслуживался на 1 СТО и заправлял бензин тольк читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Chevrolet

Chevrolet Captiva 2012 Chevrolet Captiva 11999$ 2012