Відгук Chery Tiggo 2 2017 1.5 бензин автоматична

сергій
сергій
Украина
Нововолынск

05.07.2017
Chery Tiggo 2
Chery Tiggo 2

Рік, пробіг: 2017
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 бензин
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 8.6 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 7.4 л/100км

Придбали автомобіль два місяця тому, проїхав уже 3 тис., коробка автомат. На швидкості веде себе досить добре, на обгін без проблем, по нашим дорогам підвіска в міру жорстка. Світло фар приємне. Для високих пасажирів автомобіль буде не дуже зручним. При швидкості більше ста кілометрів, шум від бокових зеркал. Мало місця в салоні для речей. Маємо двоє дітей, то часто забруднюють оббивку, можу сказати, що чиститься на всі сто дуже просто.

Плюси автомобіля:
Дизайн, ціна, матеріал обивки сидінь.

Мінуси автомобіля:
Аеродинаміка (шум 100-...км.), скрипить уплотнітель.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Chery Tiggo 2 2017

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Sergkov82  

Дякую за відгук! Цікавить яке споживання палива на 100 км? Двигун я так розумію не такий як у Заз Форза? І що на рахунок шумоізоляції вас влаштовує?

+2ВІДПОВІСТИ  
апет  

на обкаткі їздили не більше 80 км/г, то брала по трасі 5,5,від 90-100км/г бере 6,2-6,5 літра,по місту бере близько 9,5-10,0 ,А В РЕЖИМІ еко БЕРЕ ПО МІСТУ 8,8, правда тоді не хоче їхати більше 80 км/г. Шумка добра,але після сотні чути шум з бокових зеркал.Мене це влаштовує .Дякую за питання.

+6ВІДПОВІСТИ  
git  

апет, Поздравляю с покупкой! Думаю вопросов по узлам и агрегатам быть не должно, но вот вопрос ЛКП остается открытым. Ждем от Вас отзывов в будущем, желаю, что бы позитивных!)

ВІДПОВІСТИ  
апет  

git, ну покищо блистить

+5ВІДПОВІСТИ  
Вадим Витальевич  

Сергій, доброго дня. Придивляюсь до цього авто, але відлякує не великий кліренс на автоматі. Не могли б Ви заміряти кліренс у свого авто. Ви, напевно, розглядали до купівлі ще Грейт Вол М4, чому зробили вибір саме Чері? Дякую!

-1ВІДПОВІСТИ  
апет  

Вадим Витальевич, щойно заміряв - 17.Ми навіть тест драйв проходили на Г.Вол,і дійсно мало місця,посадка на задні сидіння за вузька(а в нас діти),багажник меньший , та сидиш за кермом і тобі давить дах (мій ріст 172).Порада беріть колір коричневий(якщо подобається звісно),я через день приїжаю у село-булото меньше видно .Один мінус за три тисячі--скрипить ризинка уплотнітеля на дверях,коли їдеш на МАЛІЙ швидкості по грунтовій дорозі і машину хитає.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Вадим Витальевич  

апет, Дякую за відповідь. Ущільнювач не біда - змастіть його авто силіконом, або можна wd-40.
З нетерпінням будемо чекати доповнень відгуку.

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Sergkov82  

Гадаю що Грейт Вол М4 не кращий вибір так як програє Чері і по габаритам - довжині, ширині, колісній базі, а також багажник менше значно. Конкурент Чері це Степвей в першу чергу.

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Konstantinis  

Sergkov82, я бы добавил в первую очередь Jac S2

+5ВІДПОВІСТИ  
Alex_A  

Доброго дня, Сергій. Цікавить скільки обертів видає на тахометрі? і наскільки якісно працює мультимедійний компютер ( чи не глючить сенсорний екран, підвисає та ін.) Перше враження, що туди вмонтували самий дешевий китайський планшет.)

ВІДПОВІСТИ  
апет  

Доброго дня,при помірній їзді в межах 2 тис. , при обгоні - від 3 до 5 тис, залежно від швидкості руху. Якщо їдиш близько ста на тахометрі 2200,на обгін при такій швидкості доходить до 5500. До монітора притензій абсолютно ніяких, все нажимається чітко, швидко,Користуюсь телефоном через планшет, ловить блютуз швидко,звінки приймає всі .

+5ВІДПОВІСТИ  
Вадим Витальевич  

Сергій, доброго дня. Був сьогодні на тесті Тіго 2. Авто в цілому сподобалось, але смутив один момент - це вібрація при різкому наборі швидкості і на холостих обертах. При заведеному двигуні відкрив капот, а двигун ковбасить наче дизель На питання менеджеру чому вібрація, отримав відповідь, що це його нормальна робота Скажіть чи присутня у вашому авто вище зазначена вібрація?

+1ВІДПОВІСТИ  
driver147  

Вадим Витальевич, Сьогодні теж був на тесті і теж була вібрація.. Особливо якщо крутити ближче до 3 тис. обертів двигун при розгоні..

+1ВІДПОВІСТИ  
апет  

Вадим,такого не спостерігав. Можливо трохи при розігріві зранку . А кондиціонер не працював?

ВІДПОВІСТИ  
Вадим Витальевич  

апет, Кондиціонер працював, двигун був розігрітий, на одометрі 300 км. Буде час поїду до іншого дилера протестую іншого Тіго 2. Мені здається, то просто такий екземпляр попався (подушка двигуна, свічка, котушка). Щось одне. У Вас же нормально працює.

+2ВІДПОВІСТИ  
driver147  

Двигун 1,5 АТЕКО (109 л.с.)? На жаль, дуже сумнівний і не надійний агрегат.. У всякому випадку на ЗАЗ Віді та і на Форзі у людей багато негативу (при пробігу 40-50 тис.)
Сподіваюсь вам пощастить і у вас такого не буде)
І ще порада: не економте на обробці автомобіля.. І бажано поставте підкрилки.
Сьогодні ходив на тест-драйв Тіго 2. Не хочу уявляти як їздить (по динаміці) цей автомобіль на автоматі.. Я їздив на механіці. 1 і 2 передача тяговиті, а починаючи з 3-ої, машина взагалі не їде.. Після 80-90 км/год тяги практично немає. Щоб хоч якось розганятись, треба крутити двигун.. А він гучний і в салоні після 3 тис. обертів - його чути.. І якщо його крутиш, витрата пального - космос. По місту в досить агресивному режимі в мене вийшло 13,2 л. !!
І це в салоні 2 людини було.. А якщо ще пасажири + багаж?
Це ж на трасі кожен обгон фури, буде як останній))
Я б дивився в сторону Джак с2, або в крайньому разі Грейтволл М4..
Обидві машини більш збалансовані і теоретично надійніші ніж Тіго2..
Час покаже..

-5ВІДПОВІСТИ  
апет  

driver147, в мене Тіго-2 АВТОМАТ ,вже 10500 пробігу,да шум є після 3000 тисяч ,але це ж не той клас авто ,(не забувайте),було би бажання --обезшумте!!! На обгін іде добре ,я задоволений. Вже обробив від корозії в салоні та поставив кольчугу. Виробник взагалі пропонував днище безкоштовно,але я давно запланував повну обробку. А по росходу - ви взагалі не реальні цифри говорите....після заміни масла показники В МЕНЕ навіть нижчими стали---на разі - ПО МІСТУ МАЄМО 8.2-8.6;ПО ТРАСІ 6.2(6.4-6.8 по Карпатам).

+1-3ВІДПОВІСТИ  
driver147  

апет, У вас в Карпатах не має заторів) А в Києві вони є))
У мене в сім'ї одна з машин Заз Віда з таким же двигуном як на Чері (на 109 конячок).
Машина багато наматує саме по місту. Апетит під час обкатки був 12-13 л (при активній їзді). Довелось ставити газ. Після обкатки (на газу) зараз витрата літрів 11-12..
Взимку кілька разів було й більше 15 л.
Я б не назвав це економною витратою.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
driver147  

І знову ж таки, якщо подивитись по історії, в марки Чері - постійні проблеми з двигунами (мабуть майже на всіх моделях)..
І також інша проблема всіх Чері - корозія..
Я б сказав, що ці 2 проблеми хронічні для марки Чері і ці прблеми її постійно переслідують..
З усіх китайців, саме до Чері ставлюсь скептично..

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Вадим Витальевич  

driver147, Я багато думав, що взяти: ГрейтВол М4 чи Тіго 2. На жаль дорожчий автомобіль я поки що дозволити собі не можу, а б/у авто я вже наївся... В результаті взяв Равон Р2 Елегант )) Місця в салоні достатньо всім, двигуна йому хватає, розхід за 2500 км (приблизно 40% Київ/60% траса) 7,3л 95-го по чекам, ніяких вібрацій. Цепок ГРМ, чугунний блок, є гідрокомпенсатори. Та зекономив 120-140тис.грн. З мінусів: майже відсутній багажник (скоро придбаю маленький прицеп для села та риболовлі), низький кліренс, сам заміряв 135мм (поставлю більші шини та проставки). Час покаже.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
driver147  

Вадим Витальевич, В Р2 все класно і салон зручний. Для міста - зручна машина. Але багажника там не має.. То просто великий бардачок)) А якщо серйозно - за ці гроші - норм авто.
Ще й на автоматі..

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
shiroguma  

Сегодня забежал на агровыставку в Киеве. А где нынче показывают новинки автопрома? Именно там. С Лексусами все понятно, а вот эта машинка заинтересовала. Реально впервые увидел. Внешний вид - пять баллов. Нет запаха "китайчатины" внутри. Хороший обзор, удобная посадка. Короткоходовая механическая КПП очень приятная (правда, после 4х лет езды на MG3 с роботом вдруг с ужасом осознал, что палку дергать разучился: в роботе движения рычага в ручном режиме коробки другие). Что разочаровало: сам за собой-водителем сесть не смог: колени не помещаются. Машинка понравилась.Приглашают вот на тест-драйв.

+1ВІДПОВІСТИ  
Sergkov82  

shiroguma, Все правильно - представители сельского хозяйства одни из немногих кто зарабатывает достаточно хорошо. А капой у вас рост, что не поместились за собой. Также слышал такой отзыв что слишком высокая посадка водителя, а ниже опуститься нельзя , так ли это?

ВІДПОВІСТИ  
shiroguma  

Sergkov82, рост 185 см. Сидеть за рулем привык: кресло до упора вниз и подальше назад. В Тигго 2 кресло в самом нижнем положении хоть и высоковато, но места над головой хватает. А вот щель для ног заднего пассажира... Разве что ребенок маленький. Но внешне машина смотрится отлично и сделана качественно.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
driver147  

На початку тижня був на тесті Jac S2. Порівнюючи з Чері - це небо і земля. Джак в усьому сподобався більше.
Багажник більший, кліренс заявлений 20 см (по факту десь 18,5 см), двигун тягне з будь якої передачі і з самих низів, (двигун копія японського). Шумоізоляція двигуна гарна, але колісних арок - не дуже. На цьому фоні - в Чері двигун гучний, по аркам - теж шумно.
Підвіска Джак - це просто клас. Маршрут пролягав через трамвайні колії, ями і тд. Комфортно і жодного разу не було пробою. В Чері набагато жорсткіша підвіска.
Росхід в Джака теж менший (десь майже на літру)..
І як не дивно, Джак дешевший, ніж Чері.. Єдиний суттєвий мінус який я знайшов - в Джака не має підігріву сидінь! Навіть в дорогій версії..
Враховуючи вище сказане - пішов збирати на Джак) Машина варта своїх грошей)

-3ВІДПОВІСТИ  
Sergkov82  

driver147, Не могут быть небо и земля машины одного класса и приблизительно одинаковой стоимости. Я бы поверил если сравнивали с Nissan Juke или Kia Stonic. Другое дело, что дизайн экстерьера-интерьера какого-то из двух китайцев может нравится или нет. И да плюс у Чери больше автосалонов и соответственно больше сеть СТО. Во всем остальном машины друг друга стоят без явного преимущества Чери или Жак.

+3-1ВІДПОВІСТИ  
driver147  

Я ж не з потолка пишу) Їздив на обох, тому написав, те як думаю..)
Не агітую за жодну з марок, але Чері мені взагалі не сподобалась.. Особливо якщо їхати по трасі - то кожен обгон буде як останній..Динаміка взагалі відсутня..
В Джак і Грейтвола - хоча б частина основних агрегатів японські..
І ще підніму тему безпеки. В Джилі, Джак, Грейтволл хоча б окремі моделі набрали 4-5 зірок по краш-тестам.. В Чері - жодна з моделей (по тим моделям по яким проводилась) не набрала високих балів..

+2ВІДПОВІСТИ  
olejashe  

Як правильно підібрати додатковий комплект дисків для авто? Які параметри потрібно врахувати?

ВІДПОВІСТИ  
Vasa1  

olejashe, якщо цікавлять диски на тіго 2, тіго 2 про то наступні параметри R16; ширина 6,5; розболтовка 5х108; діаметр ступиці 65,1; виліт +37 (допустимо +/-3 мм але я поставив +42 провірив і все добре, ніде не чіпляє при повороті до упора). всі ті перелічені параметри обовязково треба враховувати і нікого неслухати якщо радять чимось нехтувати бо він хоче продати

ВІДПОВІСТИ  
olejashe  

Хтось купував додатковий комплект датчиків TPMS на запасний комплект коліс? На які параметри варто орієнтуватися?

ВІДПОВІСТИ  
Dima kondratuk  

Хтось ГБО ставив? Який пробіг на авто після встановлення і як машина себе поводить?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Chery Tiggo 2

Сергей
Украина, Киев
08.01.2018

Прошло почти пол года с момента покупки авто, машинка проехала 13000 км. Предыдущее авто Деу Сенс. Первые впечатления после покупки только положительные. Благодаря высокой посадке, ощущения, что ты в читати відгук

Сергей
Россия, Брянск
02.10.2019

Про то, что Tiggo 2 типа кроссовер, маркетологи лихо завернули. Обычный хэтчбек с претензией на внедорожность. Я такую машину и искал, и даже едва не взял Ладу Икс-Рэй. По деньгам выходило примерно то читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Chery

Chery Amulet 2010 Chery Amulet 1000$ 2010