Спеціальне ціноутворення на VW Golf - вигода до 79 000 грн.!

Спортивний та надійний, перевірений вже багатьма автовласниками Volkswagen Golf за спеціальною ціною в автосалоні «КарпатиАвтоцентр». Ваша вигода складає понад 79 000 грн.!

 

Акційне ціноутворення діє виключно на наступні автомобілі;

 

*вартість автомобіля розраховується згідно з діючим валютним курсом 28 грн. станом на 06.11.2018. Інформація не є рекламою та надана з метою попереднього ознайомлення. Остаточна вартість конкретного автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на день придбання.

Із Новим VW Golf, Ви зможете проявити весь свій нестримний характер у кожній деталі починаючи від панелі приладів та спортивних сидінь з клітчастим візерунком і аж до накладок на педалях із нержавіючої сталі. А максимальні технічні характеристики та спортивна ходова частина зробить водіння по справжньому особливим.

А щоб купівля була ще приємніша, автосалон «КарпатиАвтоцентр» надає можливість скористатись вигідними програмами фінансування: кредит, лізинг. Мінімальний перший внесок, прозорі та доступні відсоткові ставки, без прихованих комісій.

Адже автосалон «КарпатиАвтоцентр» працює тільки з перевіреними та надійними фінансовими установами.

І звісно ж можливість скористатись програмою обміну Trade- In. У разі нестачі коштів, Ви можете скористатись послугою обміну Вашого попереднього автомобіля на новий акційний Volkswagen Golf. Всі турботи щодо оцінки та продажу Вашого автомобіля довірте менеджеру «Das WeltAuto». І у Вас не виникатиме запитань, як продати свій старий автомобіль.

Дізнайтесь деталі в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» офіційного дилера Volkswagen, за адресою: м. Чернівці, вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543-888, (050) 374 44 55, або на сайті.

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.