KIA запрошує відвідати «Осінній сервіс»

«Автоцентр на Борщагівці» оголошує про старт осінньої сервісної кампанії, в рамках якої власники KIA  можуть здійснити комплексну діагностику свого автомобіля лише за 240 грн., а також отримати вигоду до 15% на послуги і до 20% на запчастини під час усунення виявлених недоліків.

 

У період з 15 жовтня до 31 грудня 2018 року у офіційного дилера автомобілів KIA «Автоцентр на Борщагівці» діятимуть спеціальні умови в рамках кампанії «Осінній сервіс KIA », яка дозволить підготувати автомобіль до зимової експлуатації із значною вигодою.

Так, власники корейських автомобілів можуть здійснити комплексну діагностику свого KIA лише за 240 грн. з ПДВ. До переліку послуг з діагностики входять:

  • діагностика ходової частини та рульового управління;
  • діагностика гальмівної системи;
  • діагностика рівня технічних рідин;
  • діагностика електронних систем автомобіля;

Здійснити шиномонтаж* та контроль і регулювання кутів встановлення коліс** можна за ціною від 240 грн з ПДВ.

У разі виявлення під час проведення вищезгаданих робіт недоліків, несправностей, власник автомобіля KIA  може замовити усунення цих недоліків, при цьому вигода на роботи складає до 20%, вигода на запчастини складає до 15% від вартості відповідних робіт та запчастин на момент проведення робіт.

Докладні умови уточнюйте у консультанта з сервісу на СТО або по телефону (044) 202 11 00.

*Зняття 4-х коліс, демонтаж існуючих покришок, встановлення нових (інших), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль. Роботи з шиномонтажу не включають в себе необхідні витратні матеріали та запасні частини, в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт (грузи та інше), а також можливі додаткові роботи.

**Контроль та регулювання кутів встановлення передніх коліс легкових автомобілів. Регулювання кутів встановлення задніх коліс сплачується додатково (72 грн з ПДВ), без врахування можливих додаткових робіт, необхідність яких виявляється під час проведення робіт з регулювання. Роботи з регулювання не включають в себе необхідні витратні матеріали та запчастини, в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт (регулювальні шайби, болти, гайки та інше).

Довідка про компанію «Автоцентр на Борщагівці»

Контакти: (044) 202-11-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 2, с. Петропавлівська Борщагівка
«Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року
Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року

Лідер продажів автомобілів KIA в Україні, офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці», з радістю повідомляє про рекордну подію за підсумками 2021 року та вітає 1000-го клієнта.

Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!
Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!

Офіційний дилер KIA Автоцентр на Борщагівці відкриває завіси для приємної автомобільної події – передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed в Україні відкрито.

Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України
Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України

Закінчилася всеукраїнська рейтинг-акція «Автоексперт. Краща СТО», в якому офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» ввійшов в ТОП 100 СТО України за підсумками 2019 року.