Автомобілі Kia та доступний модельний ряд в Автоцентрі на Борщагівці

Корпорація KIA Motors - виробник нових, якісних автомобілів міжнародного рівня для тих, хто стрімко йде вперед та бажає купити Kia. Компанія заснована в 1944 році і є найстарішим автовиробником в Кореї. Щорічно на 14 заводах корпорації, розташованих в 5 країнах світу, виробляється більше 3 мільйонів автомобілів. Дистриб'ютори та дилери KIA працюють в 180 країнах. Надійність всіх автомобілів KIA була визнана світовими експертами.

 

Бренд KIA доводить свою якість безліччю отриманих світових нагород, таких як рейтинг якості нових автомобілів Initial Quality Study агентства JD Power, престижні нагороди в області якості і надійності - Autobuild, Total Quality Index, Vehicle Satisfaction Awards, JD Power Vehicle Dependability та інші. KIA є генеральним спонсором престижного тенісного турніру Australian Open і офіційним автомобільним партнером Чемпіонату світу з футболу.

Швидко розвиваючись і слідуючи своїм шляхом, KIA створює свій власний ритм в автомобільному світі. Подібно до того, як ритмічне звучання змушує швидше битися Ваше серце, так модель KIA надає руху ваше життя, надихаючи вас і збагачуючи досвід кожного дня.

Бренд KIA має свій власний стиль, пропонуючи унікальний дизайн продуктів, сучасні технології і якісний сервіс. KIA пред'являє найвищі вимоги до якості у всьому. Невпинне прагнення до високого рівня комфорту, безпеки і сучасному дизайну робить KIA надійним брендом.

Офіційний дилер бренду Kia в Україні, компанія «Автоцентр на Борщагівці» представляє повний модельний ряд автомобілів Kia в Києві та є беззаперечним лідером продажу нових автомобілів серед автосалонів.

В автосалоні представлено найширший асортимент нових моделів Kia корейського виробництва Kia Motors, а саме Sportage, оновлений фейсліфт Sportage FL, Stonic, Niro, Sorento, Stinger, Rio hatchback, Stinger, новий Rio X-line, Rio хетчбек, новий Rio седан, хетчбек Rio Cee’d, Cee’d SW та новий Picanto. У нас завжди є в наявності абсолютно всі найпопулярніші моделі KIA за найвигіднішими умовами придбання та цінами.

 

Однією з найдинамічніших на ринку моделів Kia є кросовер Sportage, що неодноразово підтверджує феномен найпопулярнішого автомобіля в Україні. Оновлений Kia Sportage, який вже доставлено до автосалону «Автоцентра на Борщагівці» - це не просто ідеальний автомобіль Kia, він повністю поєднує мужні риси, насиченість та динамічність способу життя. Просторий, зручний та чудово оснащений, оновлений Sportage пропонує ще більше дизайну, більше корисних опцій та розширений вибір силових агрегатів.

 

Цього року придбання автомобілів Kia є вигідним як ніколи, адже окрім конкурентних цін на популярні моделі вагомим аргументом на користь корейського бренду є можливість записатися на тест-драйв та протестувати нові моделі Kia прямо на території автосалону Автоцентра на Борщагівці.

Записатися на тест-драйв автомобілів можна прямо зараз на сайті,

або зателефонувати по тел. (067) 550 41 83 

Автомобіль Kia в Україні – це надійність і динамічність від південнокорейського виробника Kia Motors на автомобільному ринку. Кожна модель Kia на сайті дозволяє більш детально ознайомитися із особливостями моделей, комплектаціями, обсягами і потужностями двигунів Kia, витрата палива, максимальну швидкість представлених моделей та їх ціни.

Чекаємо Вас в автосалоні Kia «Автоцентр на Борщагівці»

за адресою вул. Велика Кільцева, 2

Довідка про компанію «Автоцентр на Борщагівці»

Контакти: (044) 202-11-00, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 2, с. Петропавлівська Борщагівка
«Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року
Офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» вітає 1000 клієнта за підсумками 2021 року

Лідер продажів автомобілів KIA в Україні, офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці», з радістю повідомляє про рекордну подію за підсумками 2021 року та вітає 1000-го клієнта.

Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!
Відкрито передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed!

Офіційний дилер KIA Автоцентр на Борщагівці відкриває завіси для приємної автомобільної події – передзамовлення на абсолютно новий KIA Xceed в Україні відкрито.

Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України
Автоцентр на Борщагівці ввійшов в ТОП 100 СТО України

Закінчилася всеукраїнська рейтинг-акція «Автоексперт. Краща СТО», в якому офіційний дилер KIA «Автоцентр на Борщагівці» ввійшов в ТОП 100 СТО України за підсумками 2019 року.