Спеціальні моделі Volkswagen Crafter Express

Новий Volkswagen Crafter – у ньому є все, що Ви очікуєте від сучасного економічного автомобіля: ідеальні передумови для найоптимальнішої конфігурації багажного відділення, потужні та витривалі двигуни, а також передові системи підтримки водія.

 

Саме зараз автосалон «КарпатиАвтоцентр» пропонує Вашій увазі спеціальні моделі Volkswagen Crafter Express, з ними Ваші робочі будні будуть максимально комфортними.

VW Crafter Express доступний у наступних версіях:

Спеціальна модель фургон Crafter 50 MR HD Express

 

Спеціальна модель фургон Crafter 50 LR HD Express

 

Спеціальна модель фургон Crafter LR HD UH Express

 

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» надає вигідні та доступні програми купівлі автомобіля, а саме:

Кредит. Автосалон «КарпатиАвтоцентр» співпрацює з перевіреними та надійними фінансовими установами, які надають автомобіль в кредит з мінімальним першим внеском та прозорими відсотковими ставками.

Лізинг. Ми розуміємо необхідність того, щоб кошти залишались на балансі в обороті підприємства, тож можливість взяти авто в лізинг доцільне рішення для Вашого бізнесу.

Скориставшись програмою Trade-In – обмінявши Ваш старий автомобіль на новий Volkswagen Crafter отримаєте додатковий обмінний бонус в розмірі 30 000 грн. Акційна пропозиція по обміні автомобіля з додатковим бонусом діє тільки до 31 квітня!

Дізнавайтесь деталі в автосалоні "КарпатиАвтоцентр" за адресою: м.Чернівці вул.Енергетична 2В або за телефоном ‎(0372) 543-888, 050 374 44 55.

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.