Пройди діагностику свого Renault за 99 грн і виграй подорож до Нормандії!

Арма Моторс турбується про Ваш Renault, і саме тому пропонує найвигідніші умови для його підготовки до весняного тепла та літньої спеки. Оголошуємо про запуск весняної сервісної кампанії, яка триватиме з 19 березня до 19 травня 2018 року. Спеціальна сервісна пропозиція надає можливість з максимальною вигодою привести до ладу автомобіль після експлуатації в холодний період.

 

З 19 березня по 19 травня 2018 р. здійсніть діагностику свого Renault за фіксованою ціною за 99 грн*. У вартість входить:

  • діагностика підвіски, включаючи перевірку залишкової товщини гальмівних колодок і дисків;
  • діагностика стану шин, включаючи перевірку залишкової глибини протектора та стану шин;
  • перевірка рівня робочих рідин і щільності гальмівної та охолоджуючої рідин;
  • діагностика АКБ.

Але це ще не всі приємні новини! В рамках весняної сервісної акції у Вас буде можливість купити запасні частини підвіски та гальмівної частини зі знижкою до 30%*, а також придбати літню рідину склоомивача (5 л) за ціною 149 грн з ПДВ.

Тільки серед клієнтів сервісу, зареєстрованих в MY RENAULT, які виконають діагностику автомобіля і придбають запчастини в Арма Моторс, буде розіграна подорож на двох до Франції в Нормандію в рамках програми "Відкривай Францію разом з офіційним сервісом Renault", а також інші цінні призи з асортименту Renault Boutique.

Чекаємо на вас.

Щиро, команда Арма Моторс

Ми працюємо для вас з 08:00 до 20:00, без вихідних, за адресою: Кільцева дорога, 18.

Якщо у Вас виникли будь-які запитання, телефонуйте - 044 490 23 00

*Пропозиція щодо діагностики автомобіля поширюється на клієнтів зареєстрованих в системі My Renault.

**Пропозиція діє на території дилерського центру Арма Моторс з 19.03 по 19.05.2018 р. Під подорожжю до Нормандії мається на увазі надання авіаквитків на двох осіб за маршрутом Київ-Париж-Київ, проживання в готелі класу не нижче трьох зірок, трансферу аеропорт-готель-аеропорт; консультації щодо отримання візи, оплату візового збору. РОзіграш подорожі відбудеться між особами, що взяли участь у Акції, до 15 червня 2018 року за адресою: м.Київ, вул.Гайдара, 50. Організатор розіграшу АТ "Рено Україна". Про детальні умови розіграшу подорожі дізнавайтеся на сайт renault.ua.

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.