Samsung Galaxy Tab за покупку нового Hyundai в Автоберег в рамках Акції «Samsung Galaxy Tab в подарунок до нового Hyundai»

З 01 по 30 листопада 2017 року в офіційному дилерському центрі Hyundai компанії «Автоберег» пройде акція «Samsung Galaxy Tab в подарунок до нового Hyundai», в рамках якої серед всіх покупців автомобілів Hyundai буде розіграний планшет. Кожен зареєстрований учасник отримає гарантований подарунок!

 

При купівлі будь-якої моделі Hyundai в офіційному дилерському центрі «Автоберег» Клієнт отримує можливість стати Власником головного подарунку - Samsung Galaxy Tab. Учасником розіграшу головного подарунку Samsung Galaxy Tab A 10.1" Black стає кожен, хто придбає автомобіль HYUNDAI в ТОВ "Автоберег" в період проведення Акції.

Кожен охочий може стати учасником розіграшу гарантованих призів! Для цього достатньо відвідати автосалон компанії Автоберег, зробити фото з плакатом акції і розмістити його в соціальній мережі Facebook (коментарем до новини "Акція «Samsung Galaxy Tab в подарунок до нового Hyundai»"). Мається на увазі фото разом з плакатом Акції в автосалоні "Автоберег". Після публікації фото Ви автоматично стаєте учасником розіграшу гарантованих подарунків на вибір, під подарунком мається на увазі парасолька або металева пляшка з логотипом Hyundai.

 

Отже, порядок прийняття участі в розіграші гарантованих подарунків:

  1. Вподобати сторінку Facebook Автоберег Hyundai
  2. Зробити репост новини про Акцію (репост має бути загальнодоступним, налаштування конфіденційності - "доступно всім")
  3. Зробити фото разом з «Автоберег» **
  4. Додати коментар до новини про Акцію з Власним фото (див. пункт №3)
  5. Виграти Ваш цінний подарунок ***

Замовляй Тест-Драйв нового Hyundai за телефоном - (044) 591-8-591

* учасником розіграшу головного подарунку Samsung Galaxy Tab A 10.1" Black стає кожен, хто придбає автомобіль HYUNDAI в ТОВ “АВТОБЕРЕГ” в період проведення Акції. Акція діє з 01.11.17 по 30.11.17.

** мається на увазі фото разом з плакатом Акції в салоні “Автоберег”

*** під подарунком мається на увазі парасоля або металева пляшка з логотипом. Розіграш гарантованих подарунків буде проводитися 10, 20 та 30 числа кожного місяця на протязі дії Акції.

Довідка про компанію Автоберег HYUNDAI на Бальзака

Контакти: (044) 591-8-591, м. Київ, ул. Оноре де Бальзака, 7
Автоберег HYUNDAI на Бальзака

Компания «Автоберег», единственный дилер марки Hyundai на Левом берегу столицы, сделала отличный подарок жителям Деснянского района - открыла свой первый официальный автосалон по продаже и обслуживанию автомобилей Hyundai.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Время пришло. Специальное предложение на автомобили 2013-2014 г.в.
Время пришло. Специальное предложение на автомобили 2013-2014 г.в.

На протяжении января в автосалонах компании Автоберег, официального дилера ТМ HYUNDAI в Украине, действует специальное предложение на покупку автомобилей Hyundai i10, i20, Accent, Elantra, i30, Sonata, i40, Grandeur, ix35, а также Santa Fe!

Окончательная распродажа автомобилей 2013 г.в.
Окончательная распродажа автомобилей 2013 г.в.

В период с 25 по 30 декабря 2014 года компания ООО «Автоберег», официальный дилер автомобилей ТМ HYUNDAI в Украине, предлагает воспользоваться возможностью приобретения автомобиля по выгодной цене.

Цены на автомобили Hyundai снижены!
Цены на автомобили Hyundai снижены!

Только до конца декабря в автосалонах компании Автоберег, официального дилера ТМ HYUNDAI в Украине, действует специальное предложение на покупку автомобилей Hyundai i10, i20, Accent, Elantra, i30, Sonata, i40, Grandeur, ix35, а также Santa Fe!