Ціни на оригінальні запасні частини КІА – ЗНИЖЕНО до 10%*!

Тільки з 17.10.2017р. до 31.12.2017р. в Автомобільному центрі Київ** діє вигідна акційна пропозиція – знижки до 10% на  придбання оригінальних запасних частин для автомобілів KIA, у випадку замовлення відповідного регламентного технічного обслуговування автомобіля KIA.

Акційна пропозиція діє на окремі оригінальні запасні частини,  серед яких: всі види фільтрів, гальмівні диски та колодки, ремені (приводні, генератора, та  ГРМ), свічки запалювання та ролики. Перелік акційного товару визначено за посиланням. .  

Оригінальні запасні частини KIA виготовляються у відповідності до вимог Корпорації КІА Моторс. Купуючи оригінальну запасну частину Ви можете бути впевнені у високих стандартах безпеки, надійності та довговічності.

*Ціни на окремі оригінальні запасні частини для автомобілів Kia знижені в порівнянні з цінами, які діяли до початку акції. Максимальне зниження ціни на окремі запасні частини досягає 10%.

Не зволікайте, скористайтеся вигідною пропозицією від KIA!

Детальнішу інформацію про акційну пропозицію можна дізнатися у консультантів відділу сервісу KIA за телефоном: (044) 500- 6 005 (вартість дзвінка згідно тарифів Вашого оператора зв’язку)

*Ціни на окремі оригінальні запасні частини для автомобілів KIA знижені в порівнянні з цінами, які діяли до початку акції. Максимальне зниження ціни на окремі запасні частини досягає 10%.

**Автомобільний Центр Київ – Філія «Автомобільний центр Київ» АТ «Українська автомобільна корпорація», є офіційним дилером автомобілів KIA в Україні. Один із найкращих та найбільших 3S-центрів української столиці, що включає: продаж автомобілів, сервісне та гарантійне обслуговування, та продаж запасних частин. Автомобільний центр Київ пропонує своїм клієнтам познайомитися з розмаїттям автомобілів KIA, відпочити у лаундж-зоні, насолодитися чашкою ароматної кави, для дітей створено дитячу ігрову зону. Автомобільний Центр Київ чекає відвідувачів у будь-який день тижня з 9.00 до 20.00 години, за адресою: м. Київ, проспект Степана Бандери, 22.

Довідка про компанію «Автомобільний центр Київ» KIA

Контакти: (044) 500-60-05, м. Київ, пр. Степана Бандери, 22
«Автомобільний центр Київ» KIA

На початку 2016 року відомий бренд Kia поповнив автомобільну палітру мультибрендового дилерського центру «Автомобільний центр Київ», який отримав статус офіційного дилера південнокорейського автовиробника.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Визначено імя переможця акції «На новому КІА вирушай до РИМу»
Визначено імя переможця акції «На новому КІА вирушай до РИМу»

3 березня 2018 року в Автомобільному центрі Київ*  відбувся довгоочікуваний розіграш путівки до Риму від нашого партнера - туристичної компанії ГАМАЛІЯ. 

Автомобілі КІА будуть представлені на Контрактовій площі під час змагань по Джип Спрінту 2018!
Автомобілі КІА будуть представлені на Контрактовій площі під час змагань по Джип Спрінту 2018!

Вже цієї суботи на Котрактовій площі відбудеться Перший етап Національної серії по Джип -спрінт 2018. Для всіх прихильників гоночних змагань та автолюбителів, Автомобільний центр Київ представить найпопулярніші моделі бренду КІА.

Презентація нового KIA Stonic! Відчуй момент!
Презентація нового KIA Stonic! Відчуй момент!

Вже зовсім скоро з’явиться новий фаворит у місті. А ви готові до знайомства з яскравим Kia Stonic?