Будьте впевнені в своєму Renault з Арма Моторс

Сервіс Renault від Арма Моторс дбає про все, щоб гарантувати вам спокій і безпеку на дорозі, з нами ви будете завжди впевнені своєму Renault. З 1 жовтня по 31 грудня 2017 р. проводьте діагностику АКБ вашого автомобіля за 1 гривню* і отримайте вигоду до 25% на нову АКБ і її заміну з 3-х літньою гарантією.

 

Від якості, електричних параметрів і надійності АКБ залежить вся експлуатація автомобіля. Якщо акумулятор несправний, то завести двигун не вдасться. Щоб бути впевненим в своєму Renault і уникнути незручних ситуацій та неприємних наслідків, Арма Моторс рекомендує проводити регулярну перевірку АКБ на офіційному сервісі.

Важливою є діагностика АКБ перед початком зимових холодів. З пониженням температури повітря значно збільшується тиск на АКБ і у вас є багато шансів не завести свій автомобіль. Як наслідок – ви втратите час та понесете непередбачувані матеріальні затрати.

Арма Моторс завжди турбується про вас. Перед початком холодів, пропонуємо Вам підготувати свій Renault до зими – проведіть діагностику АКБ за 1 гривню* і отримайте знижку до 25% на АКБ з 3-хлітньою гарантією і на її заміну.

Деталі у уточнюйте у консультантів сервісу Арма Моторс за телефоном 044 490 23 00.

Працюємо для вас з понеділка по п’ятницю з 8:00 по 20:00 за адресою Кільцева дорога, 18.

Завжди рада вам, команда Арма Моторс!

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.