КУПУЙ RENAULT НА КІЛЬЦЕВІЙ ТА ОТРИМАЙ У ПОДАРУНОК КОМПЛЕКТ ЗИМОВОЇ ГУМИ!

З 4 вересня по 15 жовтня 2017 р. при покупці автомобіля Renault у Арма Моторс на Кільцевій – даруємо комплект зимових шин у подарунок!*

 

З турботою про Вас, та і просто тому, що нам подобається робити подарунки, готуємось до зими уже зараз разом! Арма Моторс запускає нову акційну пропозицію на весь модельний ряд автомобілів Renault – даруємо розумні подарунки – комплект зимових шин до кожного нового авто* в період з 4 вересня по 15 жовтня 2017 р.

Завітайте в автосалон Renault Арма Моторс на Кільцевій і у Вас буде можливість:

  • познайомитися ближче з модельним рядом Renault;
  • пройти тест-драйв і впевнитися в європейському рівні комфорту;
  • отримати професійну консультацію від спеціалістів з продажу авто, спеціалістів з кредитування і страхування, спеціалістів з сервісного обслуговування.

Детальну інформацію про умови акції дізнавайтеся у наших консультантів в салоні або за телефоном - 044 490 23 00.

Арма Моторс – офіційний дилерський центр Renault в Україні з 2006 року. З 2008 р. компанія займає лідерські позиції на ринку України з продажів автомобілів Renault, з продажів автомобілів в корпоративному сегменті, з продажів запасних частин Renault в Україні.

Найкращі пропозиції, найсучасніше обладнання, найкваліфікованіші спеціалісти, найбільші склади автомобілів та оригінальних запчастин Renault – все це пропонує Арма Моторс на Кільцевій дорозі, 18.

Чекаємо на Вас.

Завжди рада Вам, команда Арма Моторс

Ми працюємо для вас з 08:00 до 20:00, без вихідних, за адресою: Київ, Кільцева дорога, 18

*Під подарунком мається на увазі отримання комплекту зимових шин за 0,01 грн за умови придбання будь-якої нового автомобіля Renault в період з 04.09.2017 по 15.10.2017 на території офіційного дилерського центру Renault Арма Моторс. Участь в акції беруть тільки фізичні особи. Зображений товар може відрізнятися від запропонованого в салоні.

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.