ВИГОДА ДО 35% НА ЗИМОВІ КОЛЕСА VOLVO

До 31 серпня 2017р. спеціальна пропозиція для Вашого Volvo XC90 на комплект зимової гуми на дисках Volvo R18 з вигодою у 35% і на дисках R19 з вигодою у 25%*.


 

Зимові шини Volvo - це неперевершений вигляд, практичність і безпека вашого автомобіля взимку. Всі шини та диски ретельно тестуються компанією Volvo, що забезпечує їх відмінні властивості, якість та функціональність.

З шинами і дисками Volvo Ви завжди будете відчувати себе впевнено і безпечно на зимових дорогах.

До 31 серпня 2017р. спеціальна пропозиція для Вашого Volvo XC90 на комплект зимової гуми на дисках Volvo R18 з вигодою у 35% та на дисках R19 з вигодою у 25%*.

Деталі уточнюйте у консультантів сервісу Вікінг Моторз за телефоном (044) 499 88 00.

Завжди раді Вам, команда Вікінг Моторз!

Київ, Кільцева дорога, 18

Чому я повинен вибирати зимові шини Volvo?

  1. Компанія Volvo вибрала і схвалила кращі шини виробництва найбільш відомих брендів і доповнила їх оригінальними легкосплавними колісними дисками Volvo, які відрізняються особливими властивостями, якістю та обробкою.
  2. Всі шини до прийняття пройшли ретельні випробування на автомобілях Volvo в суворих зимових умовах.
  3. Ми можемо порекомендувати вам набір коліс, який найкраще підійде для Вашої моделі Volvo, до вашого стилю водіння, переваг в плані дизайну і умов водіння.
  4. Ніхто не зможе запропонувати вам таке ж вдале поєднання шини і колісного диска, які дозволяють оптимізувати ходові якості вашого Volvo і його зовнішній вигляд.
  5. На відміну від літніх шин, зимові зберігають свою м'якість і пружність, навіть коли температура опускається нижче 7°C. А малюнок протектора виконаний таким чином, щоб забезпечити краще зчеплення з поверхнею, покритою льодом і снігом, і відводити воду і бруд з-під шини.

*Акційна пропозиція діє з 01.07 по 31.08.2017 р на території офіційного дилера Вікінг Моторз. Під вигодою мається на увазі придбання комплекту зимових коліс зі знижкою у 35% від регулярної вартості для дисків R18 або зі знижкою у 25% від регулярної вартості для дисків R19. Акційна пропозиція поширюється на комплект зимової гуми і диски Volvo R18 або R19 в кількості 4 штуки. За додатковою інформацією звертайтеся до консультантів дилерського центру або за телефоном +38 (044) 391 11 00.

Довідка про компанію Вікінг Моторз

Контакти: (044) 391-11-00, м. Київ, ул. Зодчих 5а
Вікінг Моторз

Вікінг Моторз - перший офіційний дилер автомобілів Volvo в Україні. На сьогоднішній день, більш ніж за 20 років роботи на автомобільному ринку України компанія та її команда заробили позитивну репутацію.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новый концептуальный VRE дилерский центр Volvo «Викинг Моторз»
Новый концептуальный VRE дилерский центр Volvo «Викинг Моторз»

На этой неделе в Киеве состоится официальное открытие нового дилерского центра Volvo «Викинг Моторз». Он станет вторым в Киеве автосалоном Volvo, построенным в соответствии с концепцией VRE (Volvo Retail Experience).

Тепер працюємо для Вас 7 днів на тиждень!
Тепер працюємо для Вас 7 днів на тиждень!

Ми робимо все, щоб Вам було краще та комфортніше. Саме тому, змінили графік роботи нашого автосалону та сервісної станції.

Презентація нового V90 Cross Country
Презентація нового V90 Cross Country

Захоплюючі тест-драйви Volvo 90-й серії на трасі і по бездоріжжю.