Оригінальні аксесуари Toyota – легко збиратися, легко подорожувати

З нагоди початку сезону відпусток в офіційних дилерських центрах Toyota діють вигідні пропозиції на оригінальні аксесуари Toyota.

 

Збираючись на довгоочікуваний відпочинок Вам необхідно заздалегідь подбати про речі, які можуть знадобитись під час подорожі.

Якщо ви прихильник активного відпочинку або просто подорожей на автомобілі, вам безумовно стануть в пригоді оригінальні аксесуари Toyota, які можуть знадобитися у далекій дорозі.

Обов`язковий супутник під час кожної подорожі по незнайомій країні – сучасний багатофункціональний навігатор. Мультимедійна система Toyota Touch 2 з навігаційним блоком Go має карти доріг країн Європи*. Обирати місця, які неодмінно захочети відвідати, легше із функцією Google Street View**. З її допомогою ще перед поїздкою можна переглянути панорамні знімки відомих вулиць, архітектурних пам’яток або природних заповідників.

Комфорт - це невід’ємна частина подорожі, тому обираючи аксесуари для подорожі ви відкриваєте для себе нові можливості для занурення у пригоди.

Надійне кріплення велосипеда на автомобіль полегшує перевезення велосипедів, забезпечує зручність і безпеку. Вам лише потрібно обрати найбільш зручний для Вас варіант: кріплення на фаркоп чи на дах. Кріплення велосипеда на фаркоп легко встановити, а при потребі, його можна швидко скласти та зручно зберігати. Важливою особливістю кріплення велосипеда на дах є спеціально змодельований профіль, який надійно утримує велосипед у вертикальному положенні. Багажні бокси Toyota аеродинамічної форми не лише допоможуть почуватися у поїздці комфортно, а й створять додаткові можливості для пригод. Їх використання дозволяє без проблем розмістити усі необхідні речі не займаючи простір у салоні автомобіля. В таких боксах легко помістяться надувні матраци, намети, а також надувні човни й навіть весла.

Дбаючи про самих найменших мандрівників, Toyota пропонує широкий вибір дитячих крісел для кожної вікової групи. Зручне та надійне дитяче сидіння – це безпека й комфорт вашого малюка. Хороший настрій дитини дорівнює чудовій атмосфері в машині.

Вирушаючи у подорож, потурбуйтесь про комфорт та безпеку, завітавши до офіційних дилерів Toyota в Україні та скориставшись вигідними пропозиціями на оригінальні аксесуари Toyota.

Перелік оригінальних аксесуарів з цінами

Toyota бажає вам гарної подорожі, неймовірних вражень та насолоди від керування вашим автомобілем.

* Навігаційні карти є актуальними станом на день встановлення і надаються за принципом "як є", без жодних гарантій щодо придатності для конкретних цілей, зони покриття та якості картографічних даних. Користування картами відбувається на розсуд і ризик користувача.

**Доступ до онлайн-послуг з салону автомобіля можливий лише за умови, що ваш телефон може виступати маршрутизатором для встановлення зв’язку з інтернетом. Користування онлайн-послугами вимагатиме оплату передавання даних відповідно до умов тарифного плану вашого мобільного оператора. Використання сучасної системи Bluetooth вимагає наявності телефону, що працює на цьому каналі. Доступність послуг, що функціонують по каналу Bluetooth, таких як онлайн-пошук пунктів, що можуть бути цікаві, залежить від сумісності з мобільним телефоном, що підтримує Bluetooth (протоколи DUN або PAN Bluetooth), та має активовану абонентську SIM-картку. Крім того, мобільний оператор повинен дозволяти використання мобільного телефону у якості марштрутизатора (за подробицями звертайтеся до мобільного оператора).

За додатковою інформацією щодо Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до  Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс».

Пропозиції діють з 10.07.2017 до 30.09.2017р.

Спеціально для вас ми підготували брошуру для комфортної подорожі.

Довідка про компанію Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс"

Контакти: (0372) 54-34-01, м. Чернівці, вул. Хотинська, 49 "З"
Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс"

Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" - офіційний дилер з продажу та технічному обслуговуванню автомобілів марки Toyota в Чернівецькій області. Підприємство володіє власним автосалоном, сучасною сервісною станцією і складом запчастин.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Оригінальні акумуляторні батареї Toyota - гарантований заряд енергії
Оригінальні акумуляторні батареї Toyota - гарантований заряд енергії

Сучасні автомобілі Toyota обладнані безліччю електронного обладнання, яке дає змогу легко та безпечно керувати автомобілем і отримувати від цього максимум задоволення.