SEAT першим серед європейських автовиробників публікує сумісний з технологією Android Auto додаток у магазині Play Store

Компанія SEAT зробила наступний крок у розвитку автомобільних комунікацій, першою серед європейських автовиробників запропонувавши додаток, сумісний із технологією Android Auto. Зараз додаток можна завантажити на території Іспанії, а протягом кількох наступних тижнів – і на решті ринків, де представлений бренд SEAT.

 

Призначений для пристроїв на базі операційної системи Android додаток SEAT DriveApp відтепер доступний у магазині Google Play. З його допомогою водії переглядатимуть та керуватимуть умістом пристрою Android на екрані мультимедійної системи автомобіля.

У магазинах App Store та Google Play уже є додатки SEAT DriveApp для Apple CarPlay і SEAT DriveApp для MirrorLink. Завдяки їм водії матимуть доступ до даних про статус автомобіля і з салону, і дистанційно, що відкриває більші можливості. Нині для перегляду доступні, зокрема, дані про тиск у шинах та витрату пального. За кілька тижнів вийде оновлена версія додатка з розширеним переліком функцій і сервісів.

 

SEAT DriveApp – самостійна розробка Технічного центру SEAT, який опікується питаннями комунікацій і є рушієм технологічного прогресу в компанії. Бренд прагне очолити роботу зі створення екосистеми для забезпечення мобільності, яка зможе запропонувати користувачам прості й доступні рішення в цій сфері. Зокрема, сумісну з пристроями на базі операційних систем iOS та Android технологію FullLink уже пропонують для всього модельного ряду SEAT. Комунікаційні можливості моделей SEAT відкривають перед водіями небачені досі перспективи. Адже можна коли й де завгодно отримувати інформацію про статус автомобіля та безпечно користуватися соціальними мережами навіть під час руху.

Компанія SEAT першою на ринку запропонувала технологію інтеграції смартфонів, сумісну з iOS (CarPlay), Android (Android Auto) та MirrorLink, і два останні роки бере участь у виставці Mobile World Congress у Барселоні. Разом з тим компанія підписала угоди з кількома партнерами, зокрема з Travipay і SABA. А це нові можливості для забезпечення мобільності, а також задоволення запитів ринку споживчої електроніки.

Довідка про компанію ДП «АВТО-КИЕВ»

Контакти: (044) 490 10 97, м. Київ, пр-т Победы, 67
ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

«Best Buy Car of Europe 2021»: новий SEAT Leon став переможцем конкурсу AUTOBEST 2021
«Best Buy Car of Europe 2021»: новий SEAT Leon став переможцем конкурсу AUTOBEST 2021

SEAT вже вдруге отримує нагороду AUTOBEST: у 2017 році головний приз отримав кросовер SEAT Ateca

Новий SEAT Ateca вже в Україні!
Новий SEAT Ateca вже в Україні!

Новий кросовер SEAT Ateca вже представлено в офіційній дилерській мережі SEAT в Україні.

CUPRA першим серед автомобільних брендів візьме участь у серії Extreme E
CUPRA першим серед автомобільних брендів візьме участь у серії Extreme E

CUPRA продовжує накопичувати знання у сфері гонок на електромобілях: компанія вже створила автомобіль CUPRA e‑Racer, який допоможе використати отриману інформацію в роботі над лінійкою пасажирських автомобілів