КУПУЙТЕ VOLKSWAGEN, а КАСКО МИ ПОДАРУЄМО!

В автоцентрі Volkswagen в Чернівцях  стартує нова акція на вантажні автомобілі: тільки до кінця травня, при покупці надійного помічника в щоденних турботах Volkswagen Caddy, Transporten, Amarok чи Caravella - страхування КАСКО в ПОДАРУНОК!

Дорогі клієнти, ми усвідомлюємо те, що потійне використання грузового автомобіля потребує додаткового захисту. Саме тому з 15  травня до обраного автомобіля ми даруємо Вам страховий поліс «КАСКО».

Страхування КАСКО стане реальною допомогою, якщо Вашому Volkswagen буде нанесено будь-яких збитків, внаслідок протиправних дій третіх осіб, пожежі чи стихійного лиха, а також у випадку викрадення автомобіля! Акційна пропозиція діє не залежно від того, чи купуєте Ви автомобіль за готівковий/безготівковий розрахунок, чи з фінансування від Porshe Finance Group!

Використати акційну пропозицію Вам буде зручніше скориставшись пропозиціями які діють в салоні:

  • Менеджер компанії Das WeltAuto, безкоштовно оцінить Ваш автомобіль і Ви без додаткових зусиль для продажу автомобіля можете скористатися програмою Trade-In. Деталі за посиланням: http://www.karpaty-autocenter.com.ua/car/exchange-trade-in/.

Деталі акції та комплектацію автомобіля дізнавайтесь в автосалоні «КарпатиАвтоцентр» за адресою: м. Чернівці вул. Енергетична 2В, або за тел. (0372) 543 888, 050 374 44 55, 096 374 44 55.

Кількість акційних автомобілів обмежена. Акція діє до 31.05.2017р. або до моменту продажу автомобілів зі складу.

Будьте в курсі всіх новин від автосалону «КарпатиАвтоцентр». Завантажте мобільний додаток «VW Чернівці» для користувачів IOS. 

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.