Спеціальні пропозиції від Mazda на автомобілі 2016р. виробництва

Зустрічаючи весну, Mazda пропонує своїм клієнтам  встигнути скористатися останнім шансом придбати автомобіль  Mazda 2016 року виробництва за супер пропозицією та скористатися  спеціальною  програмою  кредитування Mazda Finance* з відсотковою ставкою від 0% на 2 роки. Весняний настрій за будь- яких погодних умов гарантує яскрава, економічна, надійна, комфортна та технологічна Mazda.

 

Яскравий дизайн КОДО - душа руху, надзвичайно економічні та перевірені часом і тисячами кілометрів по дорогах України бензинові та дизельні двигуни покоління Skyactiv, комплекс систем проактивної безпеки i-Activsense та додаткова система контролю руху автомобілю G-Vectoring оновлених Mazda3 та Mazda6 не лише забезпечать максимум задоволення від драйву, а й зроблять керування максимально безпечним!

Mazda - це максимально ергономічний салон у кожній дрібниці – від розміру, положення та куту розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння таким чином, що не відчувається жодної незручності – до оптимального розміщення, розміру та найлегшої зчитуваності для людського ока монітору MZD-Connect, а також джойстик HMI, що абсолютно не відволікає увагу водія від дороги.

На додачу до вже більш, ніж повного переліку опцій, що завжди мали автомобілі Mazda, оновлені Mazda3 та Mazda6 отримали ще більше приємних та потрібних дрібниць – парктроніки та камери, підігрів керма та задніх сидінь.*

Обирайте модель, яка підходить саме Вам:

  • Яскрава та емоційна  оновлена Mazda3 - із додатковою перевагою до 39 000 грн.
  • Потужна та стильна  оновлена Mazda6 – із додатковою перевагою до 72 000 грн.
  • Або  Mazda6 2,5 6АТ Premium до серпневого виробництва 2016року за виключною  ціною 849 000 грн.
  • Надійна та комфортна  Mazda СХ-5 – із додатковою перевагою  до  121 000 грн.

Поспішайте, кількість авто обмежена. Перелік авто за спеціальними цінами Ви можете побачити тут.

* За детальною інформацією звертайтесь до офіційного дилера Mazda в Черкаській області – компанії ТОВ «КОЛОС-АВТО». Спеціальні роздрібні ціни діють з 01.03.2017 по 31.03.2017 року. Кількість авто обмежена.

Довідка про компанію «КОЛОС-АВТО»

Контакти: (067) 636-51-51, м. Черкаси, ул. Смелянская, 153
«КОЛОС-АВТО»

Сучасний автомобільний центр «КОЛОС-АВТО» є офіційним дилером FORD, MAZDA, FIAT та SUZUKI у місті Черкаси та Черкаській області. Працює на автомобільному ринку Черкащини з 2005 року.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Обновленный SUZUKI SX4 прибыл в Черкассы
Обновленный SUZUKI SX4 прибыл в Черкассы

06.10.2016 г. украинские журналисты протестировали рестайлинговый SUZUKI SX4, продажи которого стартовали несколькими днями ранее одновременно с мировой презентацией новинки на Парижском Автосалоне.

Шалені знижки на автомобільні покришки!
Шалені знижки на автомобільні покришки!

"КОЛОС-АВТО" відкриває сезон акцій для тих, хто завчасно готує свій автомобіль до зими!

SUZUKI VITARA приезжает в Украину!
SUZUKI VITARA приезжает в Украину!

20 июля 2015 г. намечен официальный старт продаж новой модели SUZUKI Vitara в дилерской сети ДП «АВТО Интернешнл» по всей Украине. Цена новинки стартует с отметки в 388 000 грн.