Чорна п’ятниця в Арма Моторс

Друзі! У нас для Вас чудові новини: у чорну п’ятницю не упустіть свій шанс стани власником новенького чорненького Renault по вигідній ціні*!

 

Арма Моторс любить дарувати Вам подарунки. Саме тому, у чорну п’ятницю, пропонуємо Вам два чорні автомобілі за спеціальною ціною*:

  • Renault FLUENCE – всього 429 129 грн;
  • Renault CAPTUR – всього 480 000 грн;

Renault Fluence - впевнений та динамічний автомобіль. Яскраву зовнішність нового Renault Fluence творять стрімкі, індивідуальні, граціозні лінії, виконані як інтерпретація аеродинамічних форм. Його зовнішній вигляд поєднує в собі елегантність, динамічність і сучасний дизайн. Інтер'єр нового Fluence порадує Вас використанням високоякісних оздоблювальних матеріалів, першокласною оббивкою, а також приємним внутрішнім оснащенням салону.

Renault Captur – нова тенденція міського автомобіля. Сучасний, стильний, яскравий, красивий - це далеко не всі епітети, якими можна описати це авто. В Renault Captur неможливо не закохатися: можливості індивідуалізувати інтер'єр та екстер'єр, технічні характекристики, стильний дизайн та багато іншого.

Детальну інформацію про модельний ряд представлений в Арма Моторс, актуальні акції та пропозиції сервісу та продажу можна дізнатися на офіційному сайті та на офіційній сторінці.

Арма Моторс працює для Вас щодня з 8:00 по 20:00 на Кільцевій дорозі, 18.

Якщо у Вас виникли питання – телефонуйте (044) 490 23 00.

*акційна пропозиція дійсна з 25 по 30.11.2016 р. на території офіційного дилерського центру Арма Моторс та поширюється тільки на два автомобілі - Renault Fluence в комплектації Expression 1.6 TCe та Renault Captur Limited в комплектації Zen 1.2 TCe.