Купуйте нову Hyundai Elantra та отримуйте безкоштовне сервісне обслуговування!

 

Мережа дилерських центрів «Богдан-Авто Холдинг», офіційний дилер автомобілів HYUNDAI, оголошує про запуск спеціальної пропозиції на всі комплектації моделі Hyundai Elantra 2016 р.в. Тільки в період з 15 серпня по 31 грудня 2016 року всі покупці нового автомобіля гарантовано отримають у подарунок сертифікат на сервісний пакет послуг, який дає право пройти безоплатне обслуговування до пробігу 45 000 км включно! Сервісний пакет послуг включає: регламентне планове ТО (2 500 км, 15 000 км, 30 000 км, 45 000 км. згідно з картами ТО, зазначених в сервісній книжці) включаючи запасні частини і витратні матеріали *; мийка та прибирання автомобіля при проведенні кожного регламентного ТО.  Термін дії акції - 36 місяців з дня покупки автомобіля.

Нагадаємо, що на вибір українським покупцям нової Hyundai Elantra запропоновано 3 комплектації: Classic, Comfort, (в тому числі з додатковим пакетом «Безпека») і Elegance. Для топової комплектації може бути доступний ряд опцій, які раніше були властиві тільки преміум-сегменту. Зокрема, клімат-контроль з функцією антиконденсат скла, підігрів передніх сидінь і керма, круїз-контроль, датчик дощу, шкіряний салон, вентиляція сидінь, автоматичне відкриття багажника, задній парктронік і камера заднього виду, датчики контролю «мертвих зон» в дзеркалах заднього виду , габаритні ліхтарі DRL при русі вдень, світлодіодні задні ліхтарі, світлодіодні габаритні ліхтарі і литі диски R17 з гумою 215/45 / R17.

* Додаткові роботи і заміна запасних частин, які не входять до планового ТО згідно сервісної книжки, проводяться за бажанням клієнта і оплачуються окремо.

Поспішайте придбати свою Elantra - кількість машин обмежена! 

Довідка про компанію Богдан Авто HYUNDAI

Контакти: , м. Київ
Богдан Авто HYUNDAI

Національний Автоділер «Богдан-Авто Холдинг» - один з основних операторів українського автомобільного ринку.
на сторінку компанії