Вигравайте подорож до Парижу!

Арма Моторс оголошує про старт акції "Renault.Captureallity", яка триватиме з 4 липня до 1 серпня 2016 року: пройдіть тест драйв на Renault Captur і вигравайте подорож до Парижу!

 

У період з 4 липня по 1 серпня 2016 р. Арма Моторс запрошує Вас відвідати сайт акції "Renault.Captureallity", де можна розфарбувати частину панно, поділитися своєю творчістю та записатися на тест драйв моделі Renault Captur.

Вирушити у подорож до Парижу і проявити свою творчість надзвичайно просто! В період з 4 липня по 1 серпня 2016 р. кожен, хто пройде тест драйв Renault Captur в Арма Моторс, бере участь в розіграші поїздки до Парижу. Деталі та правила акції.

РЕЄСТРУЙТЕСЯ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Також кожен може розфарбувати фрагмент панно, ставши частиною масштабного арт-дійства. Ті, хто під час акції розфарбують будь-який елемент панно, мають змогу отримати у подарунок яскраву валізку для подорожей.

РОЗФАРБУВАТИ ПАННО

Розіграш 5-ти яскравих валіз та 1 подорожі до Парижу відбудеться 2 серпня за допомогою сервісу генерації випадкових чисел. Імена переможців будуть опубліковані на сайті Renault В Україні і на офіційних сторінках в соціальних мережах.

Renault Captur - нова тенденція міського автомобіля. Ця модель об'єднує характеристики яскравого позашляховика, функціонального мінівена, а також компактного і динамічного хетчбека. В Україні модель Captur представлена 2-ма типами двигунів, які забезпечують динамічний рух, задоволення від керування та помірні експлуатаційні витрати:

  • новий бензиновий двигун, об'ємом 1,2 л, потужністю 115 к.с. з коробкою EDC;
  • вже відомий і популярний в Україні дизельний двигун Renault, об'ємом 1,5 л, 90 к.с. з коробкою EDC.

Двигуни, що використовуються в Renault Captur - з турбонаддувом. Турбодвигуни поєднують комфортність керування, економію палива і низькі викиди СО2.

Турбодвигун dCi 90 просто найкращий в своєму поколінні! У комбінованому циклі витрата палива складає всього 4,1 л/100 км, а викиди СО2 - 103 г/км. Такі характеристики гарантують економне і приємне керування. Реагування і потужність доступні на низьких швидкостях: 90 к. с. і обертальний момент 220 Нм.

Якщо у Вас виникли будь-які запитання, телефонуйте - 044 490 23 00.

Чекаємо на вас.

Щиро, команда Арма Моторс

Ми працюємо для вас з 08:00 до 20:00, без вихідних, за адресою: Кільцева дорога, 18.